Postbyen – Forside

Postbyen
Postbyen
Postbyen
Postbyen
Nord

Københavns Hovedbanegård

Postbyen ligger kun 400 meter fra Københavns Hovedbanegård. Her har du nem adgang til hele landet, for alle danske fjerntog, langt de fleste regionaltog og seks ud af syv S-togslinjer stopper her.

Hovedbanegården er desuden forbundet direkte til metrostationen København H via en gangtunnel, så du nemt kan skifte fra tog til metro.

København H Metro

Der er 5 minutters gåtur fra Postbyen til Metrostationen København H. Her stopper M3 Cityringen og M4 Orientkajen, og på kun 4 minutter med metroen er du ved Metrostationen Kongens Nytorv, hvor du har adgang til alle fire metro-linjer.

Metroen er desuden forbundet direkte til Hovedbanegården via en gangtunnel, så du nemt kan skifte fra metro til tog.

Hoteller

Der er et stort udvalg af hoteller i gåafstand fra Postbyen.

Villa Copenhagen ligger i selve Postbyen, mens eksempelvis Cabinn City, Next House Copenhagen, Scandic, Tivoli Hotel og Wakeup Copenhagen alle ligger indenfor en radius på maks. 500 meter.

Indkøb

Du får flere forskellige indkøbsmuligheder i Postbyen, så det er både hurtigt og nemt at handle. Herudover ligger Netto blot 400 meter herfra, Rema 1000 er få minutter væk og SuperBrugsen er 1 km væk.

Spisesteder

Her behøver du ikke spise det samme sted to gange.

Udover Postbyens egne caféer og restauranter er hele bydelen omkring Postbyen fyldt med restauranter, cafeer og spisesteder. Prøv f.eks. Tivolis Food Hall, Nimb eller en af de mange restauranter på Halmtorvet. Både Fisketorvet og Kødbyen ligger også tæt på og byder på et væld af muligheder.

Tivoli

Københavns berømte, fortryllende og historiske forlystelsespark, hvor du udover forlystelser også kan nyde stemningen i den smukke have og et stort udvalg af forskellige spisesteder og gastronomiske oplevelser.

Kongens Nytorv

En af Københavns mest berømte pladser, Kongens Nytorv, er omkranset af adskillige historiske palæer og imponerende bygninger, som giver stedet en helt særlig stemning.

Du finder også både Det Kongelige Teater, Hotel D’Angleterre, stormagasinet Magasin du Nord foruden en række populære spisesteder.

Strøget

Københavns berømte gågade. Her finder du både internationale mærker som Prada, Max Mara, Mulberry, Hermés, Louis Vuittion og Boss i den del af Strøget, der ligger op mod Kongens Nytorv, imens du i nærheden af Rådhuspladsen finder et væld af kædebutikker og specialforretninger.

Prøv også at besøge de mange små sidegader, hvor du kan opleve eksempelvis Helligåndskirken, Vor Frue Kirke, Domshuset og det berømte Storkespringvand. På Amagertorv kan du desuden opleve gademusikanter og shows med f.eks. akrobatik og trylleri.

Kødbyen

Et af Københavns mest populære steder, hvis du er på jagt efter gode restauranter, et up-coming galleri eller et natteliv med fest, dans og cocktails.

Prøv f.eks. Kødbyens Fiskebar, der har en Bib Gourmand i Michelin-guiden for kvalitetsmad til lave priser.

Stemningen er kreativ, urban og levende, og Kødbyen er bestemt et besøg værd.

Foto: Oscar Haumann

Rådhuspladsen

En af byens helt centrale pladser, hvor du kan opleve både koncerter, udstillinger og events.

Det er også her Rådhusets smukke bygning ligger, Strøget starter, og du kan tage metroen M3 Cityringen. Tagene rundt om pladsen rummer desuden Danmarks største opbrud af neonlysreklamer.

Slotsholmen og Christiansborg slot

På den lille ø, Slotsholmen, ligger Christiansborg Slot. Her kan du udover hele stedets storslåede arkitektur opleve Dronningens tronsal, Det Kongelige Festkøkken, Gobelinerne eller gå de 106 meter op i Christiansborgs Tårn, hvor du både kan nyde udsigten over byens tage eller spise hos Meyers i Tårnet.

På Slotsholmen finder du også Christiansborg Slotskirke, Børsen og Det Kongelige Bibliotek.

Operaen

Det Kongelige Teaters Operahus er et imponerende bygningsværk udvendigt såvel som indvendigt.

Huset er 41.000 m² med mere end 1000 rum, og salene har plads til alt fra 1.400 til 200 mennesker.

Selve bygningen er beklædt med limsten, foyeren er af marmor, og i loftet i den store sal stråler 105.000 ark bladguld.

DGI Byen

Kunst og udstillinger. Messer og foredrag. Bowling og bueskydning. Klatring og rigtig meget mere.

DGI Byen rummer så mange oplevelser og muligheder, at du ikke når det hele på én dag.

Derudover er DGI Byens svømmehal perfekt til både børn og voksne. Du kan svømme i uendelige cirkler i det ellipseformede bassin eller prøve kræfter med klatre- og udspringsbassinet, hvor du både finder klatretove, trampolin og springbræt.

Her er også vandlegeplads til de mindste samt spa og varmtvandsbassin til de voksne.

Kalvebod Bølge

I Postbyen er du helt tæt på tre af Københavns populære havnebade, for der er kun knap 200 meter til havnebadet ved Kalvebod Bølge og 1 km til både Havnebadet Islands Brygge og Havnebadet Fisketorvet.

Havnebadenes rene, klare vand og smukke anlæg er et utroligt velbesøgt udflugtsmål på både solskinsdage og til vinterbadning.

I havnebadene er der f.eks. kajak- og SUP-udlejning, forskellige baner til både børn, voksne og motionister, vipper, et udspringstårn og plads til at folde picnic-tæppet ud eller spille bold.

Havnebadet

I Postbyen er du helt tæt på tre af Københavns populære havnebade, for der er kun knap 200 meter til havnebadet ved Kalvebod Bølge og 1 km til både Havnebadet Islands Brygge og Havnebadet Fisketorvet.

Havnebadenes rene, klare vand og smukke anlæg er et utroligt velbesøgt udflugtsmål på både solskinsdage og til vinterbadning.

I havnebadene er der f.eks. kajak- og SUP-udlejning, forskellige baner til både børn, voksne og motionister, vipper, et udspringstårn og plads til at folde picnic-tæppet ud eller spille bold.

Havneholmen Metrostation

Havneholmen Metrostation er åben og klar til afgang lige inden, Postbyen er klar til indflytning.

Det betyder, at du kun 1 km herfra bliver direkte forbundet med hele Sydhavn via i alt fem metrostationer: Havneholmen, Enghave Brygge, Sluseholmen, Mozarts Plads og Ny Ellebjerg.

Københavns Lufthavn

Fra Postbyen har du 14 minutter i bil og 21 minutter med offentlig transport til Københavns Lufthavn, som hurtigt og effektivt forbinder dig med resten af verden.

Fisketorvet

Her venter et af Danmarks største indkøbscenter med mere end 92 butikker, 20 restauranter, cafeer og spisesteder. Her er både biograf, adskillige dagligvarebutikker, og du kan nemt bruge mange timer på at udforske stedet alene eller sammen med andre.

Gå på opdagelse i det virtuelle kort

Tag på en virtual tour og få indblik i kommende boliger, byrum, grønne områder, havnemiljøet og meget mere.
Rigtig god fornøjelse!


Title